trygonometria
kleopatra999: czy to jest dobrze?=cos222,5−sin2=
22,5=1−sin222,5−sin222,5=1−2sin222,5=1−2*12*sin245=
1−24=24=√2
16 wrz 17:38
kleopatra999: 22,5=1−sin222,5−sin222,5=1−2sin222,5=1−2*12*sin245=
1−2/4=2/4=√2/2
16 wrz 17:39
kleopatra999: 22,5=1−sin222,5−sin222,5=1−2sin222,5=1−2*12*sin245=
1−2/4=2/4=√2/2
16 wrz 17:39
;): | | 2 | | √2 | |
Zapisz to porządnie to po pierwsze po drugie |
| według Ciebie to to samo co |
| ? |
| | 4 | | 2 | |
16 wrz 17:52
;): | | √2 | |
cos222,5o − sin222,5o = cos45o = |
| Zapewne sugerowałaś się odpowiedzią stąd tak |
| | 2 | |
głupotę napisałaś
16 wrz 18:05
kleopatra999: sin2 22,5 − cos2 22,5=
16 wrz 18:13