matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wartość bezwzględna
heloł:
ktoś pomoże
||x+4|−|4x+2||=2
15 wrz 18:58
Wątpiący:
x=
4
3
v x=0
16 wrz 16:34
think:
tych rozwiązań jest tu za mało brakuje jeszcze
4
3
−
i −1
5
5
16 wrz 17:01
Vizer:
http://www.wolframalpha.com/input/?i=||x%2B4|%E2%88%92%7C4x%2B2||%3D2
A tu ładnie to widać
16 wrz 17:03