matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Patryk:
możecie mi to sprawdzić czy te równania maja takie same wyniki ?
4
1
4
=
8
4
4
x
=36
6
4
x
=4
18
15 wrz 17:39
Patryk:
w pierwszym do X potegi anie 4
15 wrz 17:41
Patryk:
?
15 wrz 18:03
Patryk:
?
15 wrz 18:32