matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
?? co robie zle
Patryk:
3
2x
=2
x
* 4
x−1
4
x
3
2
* 3
x
+ 2
x
*
4
1
4
x
9 * 3
x
=2
x
*
4
4
x
=4 * 2
x
* 3
x
* 9 4
x
= 2
x
* 3
x
*36 4
x
= 6
x
* 36
4
x
36=
6
x
15 wrz 17:17
Patryk:
15 wrz 17:34
Patryk:
?
15 wrz 17:57