Zapisz w jak najprostszej postaci
HELP..........................: Proszę o pomoc, o dobre obliczenie i wpisanie podpunktów które się oblicza
Z góry dziękuję
15 wrz 14:16
think: | | 6√3 − 10 | | 6√3 | | 10 | |
a) |
| = |
| − |
| = ....? |
| | 2 | | 2 | | 2 | |
| | √7 | | 1 | |
b) 2(√7 − 1) − |
| = 2√7 − 2 − |
| √7 = .... |
| | 2 | | 2 | |
| | 2√5 + 1 | | 3 − 2√5 | | 2√5 + 1 + 3 − 2√5 | |
c) |
| + |
| = |
| = ... |
| | 2 | | 2 | | 2 | |
15 wrz 15:14
HELP..........................: wylicz mi do końca plissssss
Błagam mam dużo zadane i nie chce mi się myśleć Dziękuję
15 wrz 15:43
think: nie umiesz dzielić? a może odejmować i dodawać?
Tutaj do myślenia nic nie ma.
15 wrz 15:53
HELP..........................: Plissssssss nie chce mi się mam jeszcze inne żeczy na głowie a tak to siora by mi tylko
przepisała...
plisssssssss
15 wrz 15:58
oooj: π
4 paź 15:59
Anulka: dalej a) 3√3−5
4 paź 20:00
Anulka: dalej b) (3/2)√7−2
4 paź 20:01
Anulka: dalej C) 4/4 = 2
4 paź 20:01
Anulka: sorki nie 4/4 ale 4/2 w c
4 paź 20:03