Umie ktos?
Robson: Zaznacz w układzie współrzędnych zbiór punktów, których współrzędne spełniają warunek
-2<x<3 lub y(mniejsze bądź równe) -x - 2
7 mar 13:57
Niewiadoma: jeżeli -2<x<3 to x bedzie większe od -2 ale mniejsze od 3
7 mar 14:35
Basia: Będzie to pas zawarty między prostymi x = -2 i x = 3 (bez tych prostych).
Proste x=-2 i x=3 to proste prostopadłe do osi OX i przecinajace tę oś odpowiednio w
punktach -2 i 3
7 mar 20:11
Robson: Bardzo proszę o szczegółowy opis działania i gotowe rozwiązanie
7 mar 20:33
Basia: to już jest szczegółowy opis zadania; musisz narysować to co Ci opisałam; ja tu rysować
nie jestem w stanie
7 mar 20:37
Robson: ok dziękuje.. spróbuje powalczyć z tym
7 mar 20:38