matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Iloczyn przedstaw w innej postaci
xxxemo:
Iloczyn przedstaw w innej postaci: 5
10
*5
10
*5
20
*5
10
*5
10
13 wrz 21:44
Eta:
= 5
10+10+20+10+10
=............
13 wrz 21:55
Sławek:
5
10+10+20+10+10
= 5
60
13 wrz 21:58