matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
POMOCY!! Silnia jak to się robi??
Paulina:
Pomocy
9!
9
13 wrz 17:51
dero2005:
9! = 1*2*3*4*5*6*7*8*9
9!
1*2*3*4*5*6*7*8*9
=
= 1*2*3*4*5*6*7*8 = 8!
9
9
13 wrz 18:01
Paulina:
dziękuję, myślałam że to bardziiej skomplikowane, dziękuję
13 wrz 18:01