matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
uprość logarytm
maciek:
log
2
(log100)
13 wrz 17:08
gwiazda:
10
x
=100 x=2 log
2
(2)=1
13 wrz 17:11
maciek:
dziękuje
13 wrz 17:20
maciek:
a jeszcze mam problem z tym zadaniem
log5
5
log25
też trzeba uprościć
13 wrz 17:23