matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
jak to zrobić
asia:
3/5 +124=
12 wrz 20:11
aa:
kalkulatorem
12 wrz 20:16
pomagacz:
http://www.google.pl/search?q=facepalm&num=30&hl=pl&client=firefox-a&hs=yks&rls=org.mozilla:pl:official&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch&ei=N2FuTpP8Ku-Q4gT968CCBA&sa=X&oi=mode_link&ct=mode&cd=2&ved=0CBoQ_AUoAQ&biw=1024&bih=600
12 wrz 21:45
i:
3/5=0,6, więc: 3/5+124=0,6+124=124,6
12 wrz 23:06