2^p{2}=? Prosze o odpowiedz
Krzysiek: Ile to sie rowna:
2√2=?
221/2=2? (dwa do potegi drugiej ktora jest do potegi jedna druga) <−−−− to poprawna
odpowiedz?
12 wrz 18:37
sushi_ gg6397228:
weź kalkulator i policz
12 wrz 18:39
Krzysiek: moj kalkulator nie ma takich opcji

Jak byś był miły pomóż rozwiązać.
12 wrz 18:42
sushi_ gg6397228:
masz kalkulator w komputerze−−> wersja naukowa
12 wrz 18:50
Krzysiek: tylko w wersji naukowej nie moge znalesc pierwiastku, a skrot z podstawowego (@) nie dziala
12 wrz 18:52
sushi_ gg6397228:
2 xy ( 2 xy 0.5) =
kolor oznacza co trzeba wcisnac na kalkulatorze
12 wrz 18:54
sushi_ gg6397228:
jest przycisk xy i piszesz 2 do potegi (0,5)
12 wrz 18:54
sushi_ gg6397228:
i ile tam wyszlo
12 wrz 19:00
Krzysiek: 2,66514414 tylko ta liczba nie bardzo mi się podoba

ale tak chyba musi być
12 wrz 19:03
sushi_ gg6397228:
przeciez jak sie podnosi do potegi niewymiernej to inna nie moze byc
12 wrz 19:08