matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wie ktoś jak to zrobić?
christopher:
wyznacz liczbę pierwiastków równania |x|*x−m=2x w zależności od wartości parametru m
12 wrz 17:46
Święty:
|x|*x−2x=m x(|x|−2)=m Narysować wykres i odczytać
12 wrz 17:49
Eta:
12 wrz 18:02