matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
układ równań
I hate maths:
wyznacz o ile istnieją rozwiązania układu równań: x + 2y + z =1 2x + y + z = 1 −x − y − 3z = 0 nie wiem jak sie za to zabrać, chodzi o r(U) r(G) i potem te wyznaczniki, będę wdzięczny za pomoc
11 wrz 17:45