Oblicz:
miśka :

Oblicz pole zacieniowanej figury: Dane: PΔ= 4
√3
10 wrz 17:52
Gustlik: Czy ten trójkąt jest równoboczny? Bo ma to znaczenie.
10 wrz 23:29
miśka : tak
11 wrz 00:42
Godzio:
| | a2√3 | |
P = 4√3 ⇒ |
| = 4√3 ⇒ a = 4 |
| | 4 | |
a = 2r ⇒ r = 2
| | r2√3 | | r2√3 | | 60o | |
P = P1 + P2 + P3 = |
| + |
| + |
| * πr2 = |
| | 4 | | 4 | | 360o | |
| | r2√3 | | 1 | | 2 | |
= |
| + |
| πr2 = √3 + |
| π |
| | 4 | | 6 | | 3 | |
11 wrz 00:49
oko:
11 wrz 00:54
11 wrz 00:58
Godzio: Ano
| | r2√3 | | 1 | |
... = |
| + |
| πr2 miało być |
| | 2 | | 6 | |
11 wrz 01:04
Godzio:
Ehhh mam już plan zajęć na studia ... Filozofia (2h), Psychologia relacji międzyludzkich (2h) i
wstęp do informatyki (1h), a reszta moja matematyka
11 wrz 01:10
ZKS:
Ciekawe może być psychologia relacji międzyludzkich.
11 wrz 01:17
ICSP: Wiedziałem
oko widziałaś dzisiaj temat gdzie z
Trivialem doszliśmy do wniosku że za mało danych?
11 wrz 01:25