matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Sprawdzcie czy dobrze obliczone
goska:
A= 1,2,3,4,5,6,7 B=1,3,5 tak to obliczyłam czy dobrze ? A∪B −3,−1,1,3,5,7 A∩B= 1,3,5 A różnica B= −3,7 B róznica A= ∅
10 wrz 11:30
ICSP:
liczby ujemne? Jak?
10 wrz 12:41
oko:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1059.html
10 wrz 15:55
oko:
https://matematykaszkolna.pl/strona/1065.html
10 wrz 15:56