matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
pyt
?:
czy jak mam
3
√
x
3
to musi byc wartosc bezwzgledna z x −>|x|
9 wrz 21:45
ZKS:
3
√
x
3
= x
9 wrz 21:54
oko:
√
x
= |x|
4
√
x
= |x|
6
√
x
= |x| ..........
3
√
x
= x
5
√
x
= x
7
√
x
= x .........
9 wrz 21:56
?:
Dziękuje!
9 wrz 21:57