Cauchy'ego
kier09: Znajdż rozwiązania zadań Cauchy'ego:
| | 2x | |
a) x' = |
| + 2t2 , x(1) = 0; |
| | t | |
b) x' = x(9−2x), x(0) = 1;
c) x' = x−2y, x(0) = 0,
y' = 2x+y, y(0) = 1.
ktoś umieć rozwiazania

9 wrz 20:13
kier09: Pomocy , proszę pomozcie
9 wrz 20:29
kier09: proszę pomóżcie
9 wrz 23:51
Jack:
które chcesz?
9 wrz 23:51
kier09: tak chcę
9 wrz 23:52
kier09: bardzo proszę
9 wrz 23:52
Jack:
wiem że jest późno, ale czytamy ze zrozumieniem...

KTÓRE zadanie chcesz, żebym Ci rozwiązał?
9 wrz 23:54
kier09: zadania a i b oraz c
9 wrz 23:58
Godzio:
10 wrz 00:16
sushi_ gg6397228:
czy to ta sama osoba−−> to szkoda zdrowia
10 wrz 00:33
10 wrz 00:33
kier09: nie wazne
10 wrz 01:32
kier09: chce zrozumieć ,ze jak zrobicie rozwiązał
10 wrz 01:33