1+1
Halina: 1+1= ?
9 wrz 00:20
ICSP: −2i2
9 wrz 00:21
9 wrz 00:24
ICSP: 2(sin2α + cos2α)
9 wrz 00:27
Basia:
0∫2 xdx
9 wrz 00:36
jaco:
2
∑ sin(kπ) + 1
k=1
9 wrz 01:36
jaco: − 1.(9) * eπi
9 wrz 01:43
xD: log24 lub (√2)2
9 wrz 16:04
Vax: 2
9 wrz 16:05
Trivial:
Vax jak zawsze jakieś cudowne metody...
9 wrz 16:23
ZKS:
A mógłbyś właśnie powiedzieć
Vax skąd ta liczba bo nie rozumiem
9 wrz 16:25
AS: 1 + 1 = 10
9 wrz 16:34
Jack:
ale 10=2
9 wrz 17:02
AS: oczywiście,tylko że w systemie dwójkowym
9 wrz 17:13
rączka: 1+1=−2(eiπ)
10 wrz 23:08
rączka: albo log 100
albo (2x)'
albo cos 2x dla x=0
10 wrz 23:09
oko:
@
rączka
od kiedy to cos2x =2

?
10 wrz 23:12
Gustlik: 2*20
10 wrz 23:45
Gustlik: albo log100
10 wrz 23:46
oko:
=2!* 1!
10 wrz 23:47
11 wrz 00:36
Godzio:
Wszystkie fajne odpowiedzi już wyczerpane więc zostaje chyba |−2|
11 wrz 00:44
Bogdan:
Nie wszystkie
11 wrz 01:11
Bogdan:
np. √4, 21, ∫0π sinxdx, tg45o + ctg45o i jeszcze wiele innych zapisów
11 wrz 01:17
Trivial:
| | 1 | |
1+1 = ln(limn→∞ (1+ |
| )2n). |
| | n | |
11 wrz 13:10
maty: 11
11 wrz 13:41
Trivial: 11? Jeszcze 10 jestem w stanie zrozumieć, ale 11?!
11 wrz 13:42
ICSP: 1 1 po prostu plusa się gubi
11 wrz 13:43
Trivial:
To jeszcze jedna forma:
1 1 +
Może ktoś nawet rozpozna co to za twór.
11 wrz 13:44
Vax: Odwrotna notacja polska?

Kiedyś się tym w C++ bawiłem
11 wrz 13:57
Trivial: Tak.
11 wrz 13:59
;p: 10−8
11 wrz 15:14
rączka: | | 2 | |
1+1= |
| (log23 log34 log45 log56 log67 log78) |
| | 3 | |
12 wrz 01:04
jaco:
2
∏ ii−1
i=1
12 wrz 02:00