Oblicz Potęgi
Potegi: Oblicz Potęgi: (Pomocy bo tego nie ogarniam..)
2. (−3)
−2
3. (−
3√3)
−6
8 wrz 16:55
krystek: | | 5 | |
( |
| )4= ....analogiczniepozostałe |
| | 4 | |
8 wrz 16:57
8 wrz 16:57
Potegi: Krystek dlaczego ten minus zniknoł?
8 wrz 16:59
krystek: Ponieważ (−)*(−)*(−)*(−)=+ dlatego zniknął.
8 wrz 17:00
Potegi: a jakby bylo do −5 to by nie zniknol? takie moje ostatnie pytanko
8 wrz 17:03
krystek: Nieparzysty iloczyn liczb ujemnych zawsze jest.... ? Odpowiedz sobie sam!
ZNIKNĄŁ −pisz poprawnie
8 wrz 17:05
Potegi: Krystek widzę, że z ciebie dobry matematyk już ogarnołem all przykłady prawie tylko nie
ogarniam tego ostatniego co podałem w 1 poście jakio 3 zad. bo nie wiem co skrocic itp.
Oko stronka się przydała
8 wrz 17:12
krystek: I jeszcze j. polski sie kłania! OGARNĄŁEM!
3√3=313 i licz dalej
8 wrz 17:17
zetka156: [(−1)0 − 2 do minus 3 ] * (1/2) do minus 3
23 maj 16:36
23 maj 16:49