matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
oblicz
ingrid:
oblicz x
3
+
1
x
3
mając dane x
2
+
1
x
2
=14
7 wrz 20:36
sushi_ gg6397228:
1
(x+
)
2
=.... rozpisz wzory i wykorzystaj info z zadania
x
1
a potem zajmij sie (x+
)
3
=...
x
7 wrz 20:40