matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
wykonaj działanie
Daria:
wykonaj działanie
√
6
√
8
√
12
√
2
√
9
√
18
7 wrz 19:07
ICSP:
24
4
U{
√
6*8*12
}{{
√
2*9*18
} =
=
18
3
7 wrz 19:18
rupert:
√
3
*2
√
3
*
√
2
*2
√
2
24
4
=
=
√
2
*3*3
√
2
18
3
7 wrz 19:21