Ej synku pomóż w obliczynku
Ej Mario: pierwiastek szóstego stopnia z 99 + pierwiastek trzeciego stopnia z 99 + pierwiastek 99
Nie owijam w bawełne jak czarnoskóry niewolnik po prostu oglądam mecz
6 wrz 21:54
Basia:
Kliknij po więcej przykładów (tu obok) i napisz to po ludzku
Lewandowski już ma miejsce w historii, postaraj się i Ty
6 wrz 22:09
Ej Mario: 6√99 + 3√99 + √99
mogę się postarać bo szwaby leżą a teraz niech mi to ktoś po ludzku rozpisze uwzględniając
działania na pierwiastkach. Proszę
6 wrz 22:13
Basia:
ale co tu trzeba zrobić ?
bo jakoś sensownie policzyć to się tego raczej nie da
= 991/6 + 991/3 + 991/2 = 991/6 + 992/6 + 993/6 =
991/6(1+991/6+992/6)
6 wrz 22:22
Ej Mario: wyliczyć tak by wyszła jedna liczba
6 wrz 22:25
Basia:
no to wygląda na to, że trzeba to podnieść do szóstej potęgi, ale to koszmar
6 wrz 22:33
Ej Mario: a chuj z tym polska wygrywa
6 wrz 22:42
6 wrz 22:49
Ej Mario: może i nie oglądałeś tego meczu wiec nie denerwuj mnie
6 wrz 22:54
Basia:
Ej Mario nie miały to być pierwiastki z 999 ?
I nie używaj "wyrazów", bo na tym forum to nie jest akceptowane
6 wrz 23:00