dane są zbiory A={1,2} B={2,3,4} i C={1,2,3,4,5,6,7}
krytu: dane są zbiory A={1,2} B={2,3,4} i C={1,2,3,4,5,6,7}. Ile jest wszystkich liczb trzycyfrowych,
takich że pierwsza liczba należy do zbioru A druga do B a trzecia do C. Ile wśród takich liczb
jest liczb nieparzystych. Najbardziej mi zalezy na tych liczbach nieparzystych.
6 wrz 20:24
krystek: Pomyśl, aby była nieparzysta to ze zbioru C jakie weźmiesz tylko liczby?
6 wrz 20:51
Asia: dane są zbiory A= {1,2,3,4} i B={3,4,5,6,7}. Na tych zbiorach wykonano pewne działanie, w
wyniku którego otrzymano zbiór{1,2}. Jakie to działanie?
24 wrz 21:37
Buuu:
\
24 wrz 21:43