matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Dziwne pierwiastki
:P:P:P:P:P:
3
√
2
:
3
√
128
5 wrz 20:30
Eta:
1
1
3
√
=
64
4
5 wrz 20:31
:P:P:P:P:P:
możesz jaśniej wytłumaczyć bo miałam to dawno i nic nie pamiętam
5 wrz 20:36
Eta:
3
√
2
2
1
1
=
3
√
=
3
√
=
3
√
128
128
64
4
5 wrz 20:43