matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
prosze o pomoc
hihihi:
7
1
(4
− 2,5) * 1
8
3
4 wrz 15:12
Mei Lin:
7
1
1
(4
−2
)*1
=
8
2
3
7
4
1
=(4
−2
)*1
=
8
8
3
3
1
19
4
76
4
1
=2
*1
=
*
=
=3
=3
8
3
8
3
24
24
6
11 mar 11:33
kotek:
39
5
4
39
20
19
1
(
−
)*
=
−
=
=3
8
2
3
6
6
6
6
11 mar 23:44