Równanie
Ona: Proszę o pomoc wiem ze to łatwe ale zaćmienie mam jakieś
y2=x musze to narysować
2 wrz 21:42
Ona: sorki y2=−x
2 wrz 21:43
On:
To poczekaj, aż zaćmienie minie
2 wrz 21:47
Ona: a jak nie minie
2 wrz 21:55
Godzio:
To podstawiaj punkty i rysuj

( x ≤ 0 )
2 wrz 21:57
Ona: wiem ze jakbym miala samo y2=x to było by y=√x lub y= − √x a jak mam przed x w moim
przypadku minus to co ja z tym minusem mam zrobić
2 wrz 22:03
Ono:
Ona i tak nie kuma, bo ma zaćmienie
2 wrz 22:06
Ona: Bez łaski... nie wiesz to sie wypowiadaj nie musisz nikomu pomagać ja tylko się pytałam < to
było do Ciebie "ONO">
2 wrz 22:10
Godzio:
x = 0
y2 = 0 ⇒ y = 0
x = −1
y2 = 1 ⇒ y = 1 , y = −1
x = −4
y2 = 4 ⇒ y = 2 , y = −2
itd.
2 wrz 22:16
Ono:

To pestka
2 wrz 22:18
Ona: Dziękuje "ONO" ze poświęciłes swój cenny czas na narysowanie...
2 wrz 22:25