matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Patryk:
1
wiadomo ze log=
3
1
oblicz log
√
x
3
3
−
logx
2
3
1
3
−
*
=−
2
3
6
dobrze ?
1 wrz 16:35
Jack:
1
dobrze, o ile wiadomo, że log
x
=
3
1 wrz 16:55
Patryk:
wiadomo dzieki
1 wrz 16:59