| 2 |
|
| |||||||||||||||||||||||
3,5+ | 3*[ | *5− | 0]−2* | −1 | ||||||||||||||||||||||
| 3 |
| 41 | ||
Powinno wyjść | . kilka razy liczyłam i zawsze inny wynik | |
| 162 |
| 35 |
| 2 | 5 | 35 |
| 1 | |||||||||||||||||||
+ | *[ | *5−1]−2* | = | + | *2 | −U{10} | |||||||||||||||||||
| 10 | 3 | 3 | 10 | 3 |
| 35 | 7 | 10 | ||||
{3}= | + | − | =...no i nie wujdzie | |||
| 10 | 81 | 3 |
| 35 | ||
jest takie cos jak wyłaczanie całych, po co zamieniasz 3,5 na ułamek zwykły | ; | |
| 10 |
| 7 | ||
wystarczy juz zrobic | ||
| 2 |