matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
??
Patryk:
1
wiadomo że logx=
3
1
log
=−3logx
x
3
1
−3logx= −3*
=−1
3
dobrze ?
30 sie 14:12
nick:
log(10)x = 1/3 a wiec 10
1/3
=x
30 sie 15:06
Ania:
Patryk dobrze, dobrze
30 sie 15:09