postać iloczynowa
majkaa: | | 2 | |
jest wykres pewnej funkcji. wierzchołek (2,−3) miejsaca zerowe: −5 i −1, a=− |
| , b=−4, |
| | 3 | |
c=−4
przedstaw trójmian w postaci iloczynowej, proszę o pomoc
29 sie 14:50
ICSP: możesz to polecenie zapisać troszkę bardziej zrozumiale dla kogoś kto miał 34% z polskiego?
29 sie 15:41
Patryk: wykres funkcji o podanym wierzchołku i miejscach zerowych −5 −1 nie istnieje
29 sie 16:13
majkaa: moj bląd, wierzchołek (−3,2)
29 sie 19:48
Eta:
f(x)=a(x−x
1)(x−x
2) i f(x
w)= y
w
W(−3,2), x
1= −5, x
2= −1
dokończ.............. wyznacz a=....
| | 1 | |
odp: f(x)= − |
| (x+5)(x+1) |
| | 2 | |
29 sie 21:58
Piotr student: rupert, Trivial. xXx proszeni pilnie do mojego postu
29 sie 22:03
Jack:
Ooo chłopaki, na dywanik do pana!
29 sie 22:54