matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Czy dobrze obliczyłem to?
aaa:
Czy dobrze obliczyłem to? log
3
(x−5)=3 x−5=3
3
x=14
28 sie 14:34
ICSP:
3
3
≠ 9
28 sie 14:37
ZKS:
A ile to jest 3
3
?
28 sie 14:37
aaa:
o matko, ale fail. Już wiem
28 sie 14:39
bart:
wyjdz..
28 sie 18:17