błagam o pomoc
ANiaaa: strasznie sie stresuje.mam jutro egzamin poprawkowy. miesza mi sie juz wszystko.
ktos mi mogł pomóc z logarytmami?
nie pamietam co sie robilo kiedy byly np tkaie przyklady
log6=2 lub log4x
24 sie 23:37
Jack:
ten drugi to faktycznie ciężko rozwiązać...
24 sie 23:42
bart: a to matmy juz nie bylo?
24 sie 23:45
ewa: pewnie nie mowi o maturze tylko o poprawce do nast klasy
25 sie 00:36
ANiaaa: co sie robi kiedy liczba logarytmowa jest równa x ?
25 sie 00:59
Jack:
napisz jakiś porządny przykład...
25 sie 01:10
xXx: nie rozumiem pytania Aniu
25 sie 01:11
ICSP: log4 x = 3 ⇔ 43 = x ⇔ x = 64
25 sie 01:34