matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Oblicz to równanie.
Łukasz:
Log przy podstawie 3 z X − log przy podstawie 3 z X
2
= 2
24 sie 14:26
Eta:
b
log
a
b−log
a
c=log
a
,
c
x>0 log
3
x−log
3
x
2
=log
3
9
x
=9
x
2
1
=9
x
x=.....
24 sie 14:40