[C[MATURA POPRAWKOWA 2011]]
Kasiek: Jak wam poszło?
23 sie 12:55
q-q: zobaczymy mam wszystkie wyniki zamkniętych na chusteczce.

czekam na wyniki z neta
23 sie 12:56
Kasiek: No właśnie nie mogę coś znaleźć, tylko na perspektywach pisali, że są matury poprawkowe
23 sie 12:58
anecia851: ja tez mam wyniki na chusteczce ...
23 sie 14:18
ja: to pozwolili wam trzymac chusteczki na lawkach

? Wszystkie gwiazdy na niebie przekonuja mnie
ze zdalam, ale wciaz nie moge uwierzyc. A Pana Jakuba za te str powinnam po stopach calowac.
DZIEKUJEEE
23 sie 15:42
natalo0osia: rozwiąż nierówność: x−3x=2<0
zadanie 24. z matury poprawkowej
23 sie 15:51
sandikay: Dokładnie, strona Pana Jakuba jest świetna

Mam nadzieję że udało nam sie wszystkim na te 30% !

A może ktoś mi podac równanie tylko w tym zadaniu :
Dwie szkoly maja prostokątne boisko . Przekątna kazdego boiska jest rowna 65m.
Boisko w drugiej szkole ma dlugosc o 4m wieksza niz boisko w pierwszej szkole, ale szerokość
o 8m mniejsza. oblicz dlugosc i szerokosc kazdego z tych boisk.
23 sie 16:00
ICSP: fatalnie mi poszło

Nie wiem czy zdam. Tak myślę że w okolicach 25%−35% wiec na granicy. Byle do 13.
23 sie 16:02
sandikay: ICSP , nie martw się

Pewnie uda Ci się
23 sie 16:03
ja: Napewno z otwartych jakies punkciki sie uzbieraja !
23 sie 16:06
rupert: ICSP
23 sie 16:12
Anna: Mi się udało... 15 punktów mam na bank a więc spokój uff
Dziękuję panu Jakubowi, ta strona bardzo mi pomogła
23 sie 16:22
Gadziu: Co do zadania z boiskiem, jeśli nie machnąłem się w liczeniu to wyszło x1=√3392−4√829,
y1=2+√829, x2=√3392−4√829+4, y2=√829−6
23 sie 17:00
maturek:
Machnąłeś się i to nieźle
23 sie 19:00
ICSP: i co ja zrobię jak nie zdam?
27 sie 00:04
ZKS:
Widzę że nie tylko Ty się martwisz czy zdasz
27 sie 00:32
ICSP: tylko czekać do 13. Na szczęście to będzie wtorek a nie piątek.
27 sie 00:38
ZKS:
Całe szczęście bo już się bałem że wypadnie w piątek 13. Strasznie trudna była ale miejmy
nadzieje że się nam uda.
27 sie 00:41
ICSP: ciekawo na jakie studia się dostanę jak zdam. Słyszałem że na matmie są jeszcze wolne miejsca.
Może się dostanę
27 sie 00:43
ZKS:
Może na UMCS na matematykę czy już tam nie ma wolnych miejsc? Ale warto spróbować chyba że
matura będzie nie zdana.
27 sie 00:49
ICSP: Sprawdzałem. Mają jeszcze wolne miejsca

Może się dostanę. Muszę tylko tą maturą głupią zdać
27 sie 00:53
ZKS:
Oo widzisz jak zdasz tą maturę to może Ci się uda tam dostać.

No ale niestety trzeba ją zdać
a to nie łatwe.
27 sie 00:56
bart: nie zdam poprawki
27 sie 15:17
9: daj ta linka do tej matury
proszę
27 sie 16:37