matematykaszkolna.pl
matematykaszkolna.pl
poprzednio matematyka.pisz.pl
Matura z Matematyki
Egzamin ósmoklasisty
forum zadankowe
liczby i wyrażenia algebraiczne
logika, zbiory, przedziały
wartość bezwzględna
funkcja i jej własności
funkcja liniowa
funkcja kwadratowa
wielomiany
funkcja wymierna
funkcja wykładnicza
logarytmy
ciągi liczbowe
granica ciągu i funkcji
pochodna funkcji
trygonometria
geometria na płaszczyźnie
geometria analityczna
geometria w przestrzeni
kombinatoryka
prawdopodobieństwo
elementy statystyki
dla studenta
gra w kropki
Wyznacz środek i promień okręgu.
King James:
(x−3)
2
+ y
2
= 7
22 sie 22:02
krystek:
(x−a)
2
+ (x−b)
2
=r
2
gdzie a,b to współrzędne środka.
22 sie 22:08
Eta:
S(3,0) r=
√
7
22 sie 22:44
King James:
Dzięki bardzo !
23 sie 14:28