matematykaszkolna.pl
Szukam męża chce męża ;p : Mam taką sprawę. Jestem ze wsi, i rodzice nalegają, raczej mama bym sobie męża znalazła. I więc mam takie pytanie,czy ktoś by się nie skusił na mnie. Jestem całkiem fajną i sexi laską. Szczególnie to drugie emotka Pewnie ciekawicie się dlaczego nie ogłaszam to na innym forum czy czacie, a ja wam odpowiem na to tak, mama chce bym sobie mądrego chłopa znalazła, który chałupę mi postawi, oborę zrobi, wychodek itd ... wiecie o co kaman xD Szczególnie to ostatnie! Wiecie jestem damą i pupy odmrozić sobie w jakiś krzakach nie dam. Więc chłopaki jak chcecie taką żonkę jak ja to piszcie a ja no wybiorę najlepszego. emotka
19 kwi 00:03
rączszka: Twój tekst się nadaje na www.wiocha.pl
19 kwi 00:06
chce męża ;p : Dzięki xD rączszka to moje klimaty . Wiocha to moje drugie imię emotka cheh
19 kwi 00:08
paweltorzynski: jestem chetny
19 kwi 00:11
paweltorzynski: tylko że mieszkam teraz w anglii i lipa
19 kwi 00:13
paweltorzynski: ale mój kolega jest z grabowa, to też taka wieś i se kobity znaleźć chopok nie może sprawdź to − mateusz szczypiński
19 kwi 00:13
mateuszczypinski: UMYJ CYCKI
19 kwi 00:15
rączszka: Myślę, że mój dziadek by się nadawał − jest sam, ma 3 pokojowe mieszkanie, był kiedyś budowlańcem..
19 kwi 00:15
rączszka: I kawał chłopa z niego − waży 110 kg
19 kwi 00:16
chce męża ;p : paweltorzynski to może ty jesteś książe William emotka Znudziła ci się narzyczona? Wiesz jestem prostą kobietą i drugiej faceta odbijać nie będe emotka Więc wolę Mateja Szczypińskiego. pawel seksowny jest chociaż i czy mądry najważniejsze xD
19 kwi 00:19
Bonifacy Brzoza: Mnie wybierz! Mam 1,68 m wzrostu i ważę 92 kg, ale nie jestem gruby, tylko puszysty. Interesuję się przecenami masła w supermarketach, a w wolnym czasie lubię robić na drutach. Obecnie kończę szkołę zawodową o profilu udrażniacza rur. Myślę, że bym się nadawał. emotka
19 kwi 00:20
chce męża ;p : mateuszszczypiński i to jest dowód na to, że we wsi nie jest tak najgorzej. Gdzie mieszkasz? Bo tam to dopiero musi być cheh
19 kwi 00:21
mateuszczypinski: mysle że w starciu z Bonifacym nie mam szans....
19 kwi 00:22
chce męża ;p : rączszka ja szukam mądrego a nie głupiego I wolę mężczyzn w moim wiekuemotka
19 kwi 00:22
Mściwoj Bóbr: Spadaj Bonifacy! On siedział ze mną w ławce i 10 lat temu zabierał mi kredki, więc się z nim nie umawiaj. JA jestem lepszy. Nie jestem "puszysty" jak to ten grubas nazwał i nie mam takich nędznych zainteresowań. Lubię oglądać kryminały takie jak "Smerfy", "Muminki", "Dzwoneczek i uczynne wróżki", moim ulubionym kolorem jest róż gaciowy, a w wolnym czasie słucham Britney Spears. W szkole średniej byłem kiepski z matmy, ale teraz uczę się liczyć do pięciu.
19 kwi 00:23
Benon Naleśnik: Ty mściwoj tak nie galopuj już do pięciu ogarniasz?
19 kwi 00:25
chce męża ;p : Co wy się uwzieliście na tych puszystych i umięśnionych ? Pisałam przecież, że szukam kogoś z klasą Znaczy mądrego, jak chciałabym wyjść za udrażniacza rur, to bym do chydraulika zadzwoniła, i jak by przyjechał na moje włości, t o już by do domu nie wrócił emotka
19 kwi 00:25
chce męża ;p : hydraulik emotka
19 kwi 00:27
Benon Naleśnik: To może ja dodam coś od siebie. Mam 21 lat i lubię zwierzęta − hoduję 4 osły, 5 mrówek i 7 topoli. Kiedyś miałem również tygrysa, 2 myszy i 9 szczurów, ale tygrys zjadł całą resztę, a potem od tego sam zdechł. Kiedyś pracowałem jako Kopciuszek w teatrze w Kwakowie, ale mnie stamtąd wylali, bo lubiłem się bawić kondomami. Do tej pory lubię je dmuchać, więc jestem typ imprezowicz
19 kwi 00:28
chce męża ;p : Mściwoj Bóbr ja ciągi umiem już, więć się na mojego męża nie nadajesz xD cheh sorry ale wypadasz z gry A Smerfy to ja też lubię
19 kwi 00:28
Mściwoj Bóbr: O cholera Ale do końca roku nauczę się liczyć do 6, obiecuję
19 kwi 00:30
chce męża ;p : Ja nie mogę no same wieśniaki, do 6 nie umieją liczyć, jeden nie wie do czego kondom służy, trzeci boi się przy Smerfach xD Jeju jeju
19 kwi 00:31
Hilary Sedes: A ja wiem do czego służy kondom Mnie wybierz I umiem całki nawet
19 kwi 00:32
chce męża ;p : Hilary Sedes myślisz, że jak zdesperowana kobieta to łatwa. Wstyd ! Spadaj na drzewo kokosowe xD
19 kwi 00:34
Żelisława Gnój: Ja jestem lesba to tez wchodze w gre? xd
19 kwi 00:34
chce męża ;p : Czy jest tu jakiś spoko koleś czy same blachy xD cheh
19 kwi 00:35
Hilary Sedes: Ale ja wciąż jestem prawiczkiem i chcę to zmienić
19 kwi 00:35
Spoko koleś: Ja jestem spoko
19 kwi 00:36
chce męża ;p : Zelisława wiesz co by mi matka zrobiła, gdybym cię przyprowadziła do domu Nie wszyscy są tak tolerancyjni na świecie niestety, a ja z całym szacunkiem wolę mężczyzn cheh sorry
19 kwi 00:36
Spoko koleś: Tylko że jestem ojcem dziecka mojej byłej nauczycielki francuskiego, a poza tym to jestem uważany nawet za przystojnego
19 kwi 00:37
chce męża ;p : Spoko koleś no to opowiadaj o sobie, to może wygrasz moje serce a Hilary jeśli chodzi o twój problem to nie na tej stronie emotka
19 kwi 00:38
miodzio1988: Mnie wybierz! Ja lubię placki!
19 kwi 00:39
chce męża ;p : Masz już dziecko! No to na wsi u mnie to nie przejdzie xD wybacz spoko koleś
19 kwi 00:39
chce męża ;p : miodzio 1988 z miodem ? xD No to opowiadaj coś o sobie dawaj dawaj cheh
19 kwi 00:40
chce męża ;p : przestraszyłeś się czy co xD ?
19 kwi 00:42
Spoko koleś: Mam na imię Gniewomir, jestem laureatem wielu ogólnopolskich i ogólnoświatowych konkursów fizycznych oraz chemicznych, interesuję się również rozmaitościami w przestrzeniach n−wymiarowych oraz geometrią różniczkową. W wieku 8 lat napisałem dzieło po francusku, które jest teraz porównywane z książką Krysickiego i Włodarskiego. Władam biegle 9 językami: polski, mandaryński, chiński, farsi, hindi, bengali, rosyjski, kaszubski i esperanto. W przyszłości chciałbym zostać baletnicą.
19 kwi 00:42
miodzio1988: Spadaj koleś Ja jestem dobry z matmy bo często siedzę na matematyka.pl
19 kwi 00:45
chce męża ;p : Spoko koleś ale nie mogę wyjść za kogoś, kto ma dziecko i to z inną wybacz Ale cieszę się, że tak zależy ci na mnie cheh
19 kwi 00:45
Spoko koleś: A;le ona poroniła więc się nie martw
19 kwi 00:46
chce męża ;p : a ja często siedzę na matematyka.pisz.pl i poluję na męża z ukrycie pod innym nickiememotka Ps; sprytna ze mnie kotka..co? Miodzio to podaj personalia xD cheh
19 kwi 00:47
chce męża ;p : Spoko koleś wiesz co, i ty tu takie świństwa piszesz! Spadaj Już cię nie kocham ! Drań
19 kwi 00:48
miodzio1988: Sorry ale nie podaję swoich danych nieznajomym, rodzice mnie nauczyli
19 kwi 00:48
Spoko koleś: zaraz się zastrzelę...
19 kwi 00:49
chce męża ;p : nie chce danych, tylko zainteresowania emotka Co ty myślisz, że jestem jakąś zboczką czy co. Ja szukam mężczyzny na całe życie! cheh
19 kwi 00:50
chce męża ;p : W Focus czytałam, że na początku wiosny to dużo przypadków samobójstw jest, więc Amen emotka
19 kwi 00:51
zbok: a ja szukam kanapki ktora zabralem do szkoly 2 tygodnie temu i zginela mi gdzies w szkole moze szatniarka ja znalazla ale nie wiem, a musze cos jutro do szkoly zabrac. Gdzie jest ..... ta kanapka!
19 kwi 00:51
Spoko koleś: Spoko, już się zastrzeliłem
19 kwi 00:52
chce męża ;p : Jakie kwiety lubisz i gdzie chcesz zostać pochowanym?
19 kwi 00:52
xxx: ja jestem fajny pisz na gg 4239642
19 kwi 00:53
Spoko koleś: Śmietnik nr 3, podwórko przy ul. Nudnej w Głupowie Podlaskim Jake kwiaty chce? Proponuje chwasty
19 kwi 00:54
chce męża ;p : zbok pewnie ci ją zjadłaxD A jak to nie pani to pewnie szczury, więc mi przykro. Kup sobie nową albo komuś capni z plecaka prawo buszu xD My tak we wsi postępujemy Okrutne, ale trzeba żyć xD
19 kwi 00:54
chce męża ;p : Spoko koleś napewno nie jesteś pochowany na Podlasiu, bo tam nikt by cię nie pochował. Za dobra ziemia sorry Ale na vipa to mi nie wyglądasz
19 kwi 00:56
chce męża ;p : xxx dzięki ale gg nie mam niestety =) cheh
19 kwi 00:57
chce męża ;p : dobra chyba dziś męza sobie nie znajdę, muszę się panowie pożegnać chyba emotka
19 kwi 00:58
Moderator: TEMAT ZAMYKAM
19 kwi 00:58
chce męża ;p : Moderator, przepraszam emotka może dasz nr Bo męski mi się wydajesz xD
19 kwi 01:01
Moderator: Zależy jaki nr nr buta − 47 nr kołnierzyka − 46 nr gaci − XXL nr w dzienniku w podstawówce − 7 nr do mojej pierwszej żony − zgubiła komórkę nr do drugiej żony − nigdy nie miała komórki nr do siódmej żony − nie pamiętam nr do 20. żony − nawet nie raczyła mi dać nr do mojego kumpla strażaka − 998
19 kwi 01:04
Moderator: A ogólnie to jestem pedałem, podnieca mnie Justin Bieber
19 kwi 01:06
chcę męża ;): Jak nie chcesz mi dać nr. to nie, ale nie musisz mnie obrażać ! Wstyd Tak do kobiety !
19 kwi 01:08
Moderator: A ja cie obrazam?
19 kwi 01:12
chcę męża ;): no a jak, wiesz o jaki numer mi chodziło a ty o butach piszesz! Jestem kobietą, a nie jakimś kapciem czy co! A w ogóle to już idę na spoczynek, bo i tak jesteś gejem, więc na męża się nie nadajesz !
19 kwi 01:16
biedna ...;(:
19 kwi 01:19
dino: hej szukam meza jak tak tu czytam to nuz mi sie w kieszeni otwiera.
5 wrz 20:13
Maro: pisz śmiało Moja Droga marde23@wp.pl wysoki przystojny ciemny blondyn emotka
17 wrz 17:33
Stach: Do nauki się brać później będziemy wyrywać
17 wrz 17:40
Stach: A tak po za tym wybierz mnie na świecie to ja najszybciej liczę deltę ^^
17 wrz 17:46
drań: i co znalazłaś meża?
5 gru 17:03
łukasz: Czesc czy dalej szukasz meźa?
5 sty 20:56
łukasz: jak morzesz to odp bo ja szukam źony nie chodzi mi o bogactwo odp na numer 883462179
5 sty 21:01
łukasz: ⇔jnkdj Mjgmgjmjm
5 sty 21:19
tomek: no tak dawno cie tu nie było więc szanse marne ale spróbuje napisz na tienbo@wp.pl
6 mar 01:06
bogdan: witaj pozdrawiam
1 wrz 21:59
tygrys: wyjde za Ciebie
12 wrz 17:07
Mateusz: Taa chyba za mumię co ty taki zapalony archeolog?
12 wrz 17:09
adamboski: jakiego chłopa szukasz
10 sty 20:34
grzes32: Witaj Jestem Grzegorz mam 32 lata i jestem ze Śląska. Szukam żony... moze sie poznamy...
19 kwi 15:09